Gépes pilates-személyi edzés

Gépes pilates-személyi edzés

A Pilates módszer alapja a kontrollált testtartás, és a rendkívüli precizitással végrehajtott gyakorlatok. A talajon végzett mozdulatok hatalmas odafigyelést igényelnek, és ha nem vagy formában, vagy még nem sikerült tökéletesen elsajátítanod a technikát, nehéz kivitelezni a Joseph Pilates által megálmodott, kifinomult gyakorlatokat. A gépes Pilates a pontosságot a maximumra fejleszti, ami egyrészt a biztonságos edzést, másrészt az izomépítés hatékonyságát is segíti.

A Pilates-gépeken a hagyományos fitneszgépekkel szemben nincsenek súlyok, helyettük speciális rugókkal dolgozunk. A gépes edzések javasoltak a gerinctartó izmok,illetve a core izmok erősítésére,a rövidült tartóizmok nyújtására, a test sérült területeinek rehabilitációjára.

Szakképzett oktatóink segítenek, akik a helyes pozíció megtalálásában és persze az elvégzéshez szükséges lelki erő és kitartás elérésében is támogatnak. Ha szeretnéd megismerni a Pilates legprecízebb mélységeit, gyere, és próbáld ki ezeket a kifinomult gépeket, meglátod, az eredmény is látványos lesz.

További edzéstípusaink